Tensiune la Palatul VIactortia. Femeia din Capitala care a fost infectata cu coronavirus ar fi avut o serie de contacte cu persoane care desfăşurau activităi în Guvernul României, existând riscuri majore ca virusul să fi ajuns şi aici.

Autoritățile fac verificări cu privire la posibili contacți ai femeii confirmate ieri cu coronavirus din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României.

”În contextul anchetei epidemiologice care este desfășurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din București, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfășurate verificări cu privire la posibili contacți ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României. Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terțe părți pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele, despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia”, se precizează într-un anunț transmis de Guvern.

Reamintim ca femeia infectata ieri cu coronavirus in Capitala este cea de a 14-a persoana infectata cu coronavirus pe teritoriul Romaniei. Femeia are 42 de ani si este un contact apropiat al bărbatului de 49 de ani, infectat de asemena cxu cornavirus, tot din Capitala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here