Situtatie dezastruoasa in Italia, tara cea mai afectata de pe tot globul dupa China. In ultimele 24 de ore numarul deceselor a crescut de la 233 la 366, adica inca 133 au murit intr-o singura zi din cauza virusului chinez  doar in Italia. Este cel mai destruos bilant de la inceputul epidemei si pana in prezent pentru italieni. Mai mult, numarul persoanelor infectate a crescut de asemena, de la 5.883 la 7.375.

Autoritiatile italiene au impus in ultimele zile au impus restricţii severe pentru a stopa evoluţia epidemiei, printre care interizecerea tuturor evenimentelor publice sau private, de la cele spotrive, culttrale pana la banalele inmoramntari. De asemenea, mai multe zone din Italia se afla in carnatina, cu toate acestea numarul deceselor dar si al infectiilor a expldat in ultimele ore.

Reamitnim ca Italia este cea mai afectata tara din Europa de conoavirus, numarul perosanelor decedate ajungand azi la 366, un numar mult mai mare decat al Iranului , care e pe locul 3 in liume in privinta deceselor cauzate de coronavirus. Spre deosebire de Italia, numarul deceselor in restul tarilor europene este nesemnificativ. Cele mai afectate tari din Europa de coronavirus pana in acest moment dupa Italia sunt Franta si Marea Birtaniie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here